Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Zabbar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zabbar
Kans op regen
%
Vochtigheid Zabbar
%

Zabbar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Malta weer Weersinformatie in Zabbar

Weet u niet zeker of het vandaag in Zabbar, Malta, gaat regenen? Wilt u het weer in Zabbar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zabbar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zabbar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zabbar op dit moment

Zabbar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zabbar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zabbar, Malta, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zabbar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zabbar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zabbar, Malta, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zabbar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zabbar.

Als u alleen door Zabbar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zabbar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zabbar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zabbar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zabbar u niet meer verrassen!

Het weer in Zabbar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zabbar?
De kans op regen in Zabbar is %.
Wat is het weer op dit moment in Zabbar?
Het weer op dit moment in Zabbar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Zabbar?
De warmste maand van Zabbar is september met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Zabbar?
De koudste maand in Zabbar is februari met een gemiddelde temperatuur van 14°C.