Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Sliema

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Sliema
Kans op regen
%
Vochtigheid Sliema
%

Sliema 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Malta weer Klimaat in Sliema

Weet u niet zeker of het vandaag in Sliema, Malta, gaat regenen? Wilt u het weer in Sliema per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Sliema zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Sliema weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Sliema op dit moment

Sliema is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Sliema woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Sliema, Malta, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Sliema, ga dan naar het weer in Sliema in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Sliema zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Sliema, Malta, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Sliema weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Sliema.

Als u alleen door Sliema trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Sliema. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Sliema per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Sliema.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Sliema u niet meer verrassen!

Het weer in Sliema - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Sliema?
De kans op regen in Sliema is %.
Wat is het weer op dit moment in Sliema?
Het weer op dit moment in Sliema is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Sliema?
De warmste maand van Sliema is september met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand in Sliema?
De koudste maand in Sliema is februari met een gemiddelde temperatuur van 14°C.

Vakantie in Sliema

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Sliema te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Sliema, kies er een uit en kies uw data.