Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Luxemburg
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Luxemburg

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Luxemburg
Kans op regen
%
Vochtigheid Luxemburg
%

Luxemburg weer Weersinformatie in Luxemburg

Weet u niet zeker of het vandaag in Luxemburg, gaat regenen? Wilt u het weer in Luxemburg per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Luxemburg zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Luxemburg weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Luxemburg op dit moment

Luxemburg is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Luxemburg woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Luxemburg, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Luxemburg in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Luxemburg weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Luxemburg, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Luxemburg weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Luxemburg.

Als u alleen door Luxemburg trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Luxemburg. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Luxemburg per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Luxemburg.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Luxemburg u niet meer verrassen!

Het weer in Luxemburg - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Luxemburg?
De kans op regen in Luxemburg is %.
Wat is het weer op dit moment in Luxemburg?
Het weer op dit moment in Luxemburg is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Luxemburg?
De warmste maand van Luxemburg is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand van Luxemburg?
De koudste maand in Luxemburg is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.