Het weer vandaag in Kaunas

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kaunas
Kans op regen
%
Vochtigheid Kaunas
%

Kaunas 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Litouwen weer Weersinformatie in Kaunas

Weet u niet zeker of het vandaag in Kaunas, Litouwen, gaat regenen? Wilt u het weer in Kaunas per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kaunas zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kaunas weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kaunas op dit moment

Kaunas is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kaunas woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kaunas, Litouwen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kaunas in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kaunas weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kaunas, Litouwen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kaunas weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kaunas.

Als u alleen door Kaunas trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kaunas. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kaunas per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kaunas.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kaunas u niet meer verrassen!

Het weer in Kaunas - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kaunas?
De kans op regen in Kaunas is %.
Wat is het weer op dit moment in Kaunas?
Het weer op dit moment in Kaunas is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kaunas?
De warmste maand van Kaunas is augustus met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand van Kaunas?
De koudste maand in Kaunas is februari met een gemiddelde temperatuur van -7°C.

Aangeboden Hotels in Kaunas

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kaunas te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kaunas, kies er een uit en kies uw data.