Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Italië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Italië
Kans op regen
%
Vochtigheid Italië
%

Italië weer Weersinformatie in Italië

Weet u niet zeker of het vandaag in Italië, gaat regenen? Wilt u het weer in Italië per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Italië zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Italië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Italië op dit moment

Italië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Italië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Italië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Italië in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Italië weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Italië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Italië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Italië.

Als u alleen door Italië trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Italië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Italië per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Italië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Italië u niet meer verrassen!

Het weer in Italië - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Italië?
De kans op regen in Italië is %.
Wat is het weer op dit moment in Italië?
Het weer op dit moment in Italië is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Italië?
De warmste maand van Italië is september met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand van Italië?
De koudste maand in Italië is februari met een gemiddelde temperatuur van 6°C.