Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in IJsland

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind IJsland
Kans op regen
%
Vochtigheid IJsland
%

IJsland weer Weersinformatie in IJsland

Weet u niet zeker of het vandaag in IJsland, gaat regenen? Wilt u het weer in IJsland per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in IJsland zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “IJsland weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in IJsland op dit moment

IJsland is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in IJsland woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in IJsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in IJsland in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle IJsland weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in IJsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

IJsland weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor IJsland.

Als u alleen door IJsland trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in IJsland. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van IJsland per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in IJsland.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in IJsland u niet meer verrassen!

Het weer in IJsland - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in IJsland?
De kans op regen in IJsland is %.
Wat is het weer op dit moment in IJsland?
Het weer op dit moment in IJsland is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in IJsland?
De warmste maand van IJsland is augustus met een gemiddelde temperatuur van 14°C.
Wat is de koudste maand van IJsland?
De koudste maand in IJsland is met een gemiddelde temperatuur van -2°C.