Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kaposvar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kaposvar
Kans op regen
%
Vochtigheid Kaposvar
%

Kaposvar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Hongarije weer Klimaat in Kaposvar

Weet u niet zeker of het vandaag in Kaposvar, Hongarije, gaat regenen? Wilt u het weer in Kaposvar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kaposvar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kaposvar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kaposvar op dit moment

Kaposvar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kaposvar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kaposvar, Hongarije, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Kaposvar, ga dan naar het weer in Kaposvar in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kaposvar zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kaposvar, Hongarije, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kaposvar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kaposvar.

Als u alleen door Kaposvar trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kaposvar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kaposvar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kaposvar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kaposvar u niet meer verrassen!

Het weer in Kaposvar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kaposvar?
De kans op regen in Kaposvar is %.
Wat is het weer op dit moment in Kaposvar?
Het weer op dit moment in Kaposvar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kaposvar?
De warmste maand van Kaposvar is september met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Kaposvar?
De koudste maand in Kaposvar is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.

Vakantie in Kaposvar

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kaposvar te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kaposvar, kies er een uit en kies uw data.