Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Sopron

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Sopron
Kans op regen
%
Vochtigheid Sopron
%

Sopron 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Hongarije weer Klimaat in Sopron

Weet u niet zeker of het vandaag in Sopron, Hongarije, gaat regenen? Wilt u het weer in Sopron per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Sopron zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Sopron weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Sopron op dit moment

Sopron is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Sopron woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Sopron, Hongarije, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Sopron, ga dan naar het weer in Sopron in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Sopron zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Sopron, Hongarije, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Sopron weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Sopron.

Als u alleen door Sopron trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Sopron. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Sopron per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Sopron.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Sopron u niet meer verrassen!

Het weer in Sopron - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Sopron?
De kans op regen in Sopron is %.
Wat is het weer op dit moment in Sopron?
Het weer op dit moment in Sopron is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Sopron?
De warmste maand van Sopron is september met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand in Sopron?
De koudste maand in Sopron is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.

Vakantie in Sopron

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Sopron te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Sopron, kies er een uit en kies uw data.