Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kos

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kos
Kans op regen
%
Vochtigheid Kos
%

Kos 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Griekenland weer Weersinformatie in Kos

Weet u niet zeker of het vandaag in Kos, Griekenland, gaat regenen? Wilt u het weer in Kos per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kos zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kos weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kos op dit moment

Kos is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kos woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kos, Griekenland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kos in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kos weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kos, Griekenland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kos weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kos.

Als u alleen door Kos trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kos. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kos per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kos.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kos u niet meer verrassen!

Het weer in Kos - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kos?
De kans op regen in Kos is %.
Wat is het weer op dit moment in Kos?
Het weer op dit moment in Kos is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kos?
De warmste maand van Kos is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Kos?
De koudste maand in Kos is februari met een gemiddelde temperatuur van 11°C.

Aangeboden Hotels in Kos

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kos te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kos, kies er een uit en kies uw data.