Grote steden in Karlovarsky Kraj
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Karlovarsky Kraj

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Karlovarsky Kraj
Kans op regen
%
Vochtigheid Karlovarsky Kraj
%

Tsjechische Republiek weer Weersinformatie in Karlovarsky Kraj

Weet u niet zeker of het vandaag in Karlovarsky Kraj, Tsjechische Republiek, gaat regenen? Wilt u het weer in Karlovarsky Kraj per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Karlovarsky Kraj zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Karlovarsky Kraj weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Karlovarsky Kraj op dit moment

Karlovarsky Kraj is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Karlovarsky Kraj woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Karlovarsky Kraj, Tsjechische Republiek, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Karlovarsky Kraj in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Karlovarsky Kraj weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Karlovarsky Kraj, Tsjechische Republiek, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Karlovarsky Kraj weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Karlovarsky Kraj.

Als u alleen door Karlovarsky Kraj trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Karlovarsky Kraj. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Karlovarsky Kraj per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Karlovarsky Kraj.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Karlovarsky Kraj u niet meer verrassen!

Het weer in Karlovarsky Kraj - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Karlovarsky Kraj?
De kans op regen in Karlovarsky Kraj is %.
Wat is het weer op dit moment in Karlovarsky Kraj?
Het weer op dit moment in Karlovarsky Kraj is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Karlovarsky Kraj?
De warmste maand van Karlovarsky Kraj is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand van Karlovarsky Kraj?
De koudste maand in Karlovarsky Kraj is februari met een gemiddelde temperatuur van -5°C.