Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Praag

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Praag
Kans op regen
%
Vochtigheid Praag
%

Praag 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Tsjechische Republiek weer Weersinformatie in Praag

Weet u niet zeker of het vandaag in Praag, Tsjechische Republiek, gaat regenen? Wilt u het weer in Praag per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Praag zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Praag weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Praag op dit moment

Praag is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Praag woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Praag, Tsjechische Republiek, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Praag in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Praag weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Praag, Tsjechische Republiek, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Praag weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Praag.

Als u alleen door Praag trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Praag. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Praag per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Praag.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Praag u niet meer verrassen!

Het weer in Praag - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Praag?
De kans op regen in Praag is %.
Wat is het weer op dit moment in Praag?
Het weer op dit moment in Praag is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Praag?
De warmste maand van Praag is september met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Praag?
De koudste maand in Praag is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.

Aangeboden Hotels in Praag

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Praag te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Praag, kies er een uit en kies uw data.