Het weer vandaag in Nicosia

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Nicosia
Kans op regen
%
Vochtigheid Nicosia
%

Cyprus weer Weersinformatie in Nicosia

Weet u niet zeker of het vandaag in Nicosia, Cyprus, gaat regenen? Wilt u het weer in Nicosia per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Nicosia zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Nicosia weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Nicosia op dit moment

Nicosia is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Nicosia woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Nicosia, Cyprus, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Nicosia in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Nicosia weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Nicosia, Cyprus, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Nicosia weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Nicosia.

Als u alleen door Nicosia trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Nicosia. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Nicosia per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Nicosia.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Nicosia u niet meer verrassen!

Het weer in Nicosia - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Nicosia?
De kans op regen in Nicosia is %.
Wat is het weer op dit moment in Nicosia?
Het weer op dit moment in Nicosia is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Nicosia?
De warmste maand van Nicosia is augustus met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Nicosia?
De koudste maand in Nicosia is februari met een gemiddelde temperatuur van 10°C.

Aangeboden Hotels in Nicosia

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Nicosia te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Nicosia, kies er een uit en kies uw data.