Het weer vandaag in Zapresic

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zapresic
Kans op regen
%
Vochtigheid Zapresic
%

Kroatië weer Weersinformatie in Zapresic

Weet u niet zeker of het vandaag in Zapresic, Kroatië, gaat regenen? Wilt u het weer in Zapresic per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zapresic zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zapresic weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zapresic op dit moment

Zapresic is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zapresic woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zapresic, Kroatië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zapresic in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zapresic weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zapresic, Kroatië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zapresic weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zapresic.

Als u alleen door Zapresic trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zapresic. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zapresic per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zapresic.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zapresic u niet meer verrassen!

Het weer in Zapresic - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zapresic?
De kans op regen in Zapresic is %.
Wat is het weer op dit moment in Zapresic?
Het weer op dit moment in Zapresic is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Zapresic?
De warmste maand van Zapresic is augustus met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Zapresic?
De koudste maand in Zapresic is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.