Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Zadar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zadar
Kans op regen
%
Vochtigheid Zadar
%

Zadar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kroatië weer Weersinformatie in Zadar

Weet u niet zeker of het vandaag in Zadar, Kroatië, gaat regenen? Wilt u het weer in Zadar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zadar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zadar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zadar op dit moment

Zadar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zadar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zadar, Kroatië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zadar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zadar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zadar, Kroatië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zadar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zadar.

Als u alleen door Zadar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zadar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zadar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zadar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zadar u niet meer verrassen!

Het weer in Zadar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zadar?
De kans op regen in Zadar is %.
Wat is het weer op dit moment in Zadar?
Het weer op dit moment in Zadar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Zadar?
De warmste maand van Zadar is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Zadar?
De koudste maand in Zadar is februari met een gemiddelde temperatuur van 5°C.