Het weer vandaag in Rijeka

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Rijeka
Kans op regen
%
Vochtigheid Rijeka
%

Rijeka 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kroatië weer Weersinformatie in Rijeka

Weet u niet zeker of het vandaag in Rijeka, Kroatië, gaat regenen? Wilt u het weer in Rijeka per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Rijeka zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Rijeka weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Rijeka op dit moment

Rijeka is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Rijeka woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Rijeka, Kroatië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Rijeka in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Rijeka weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Rijeka, Kroatië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Rijeka weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Rijeka.

Als u alleen door Rijeka trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Rijeka. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Rijeka per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Rijeka.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Rijeka u niet meer verrassen!

Het weer in Rijeka - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Rijeka?
De kans op regen in Rijeka is %.
Wat is het weer op dit moment in Rijeka?
Het weer op dit moment in Rijeka is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Rijeka?
De warmste maand van Rijeka is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Rijeka?
De koudste maand in Rijeka is februari met een gemiddelde temperatuur van 0°C.

Aangeboden Hotels in Rijeka

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Rijeka te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Rijeka, kies er een uit en kies uw data.