Het weer vandaag in Wenen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Wenen
Kans op regen
%
Vochtigheid Wenen
%

Wenen 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Oostenrijk weer Weersinformatie in Wenen

Weet u niet zeker of het vandaag in Wenen, Oostenrijk, gaat regenen? Wilt u het weer in Wenen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Wenen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Wenen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Wenen op dit moment

Wenen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Wenen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Wenen, Oostenrijk, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Wenen in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Wenen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Wenen, Oostenrijk, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Wenen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Wenen.

Als u alleen door Wenen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Wenen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Wenen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Wenen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Wenen u niet meer verrassen!

Het weer in Wenen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Wenen?
De kans op regen in Wenen is %.
Wat is het weer op dit moment in Wenen?
Het weer op dit moment in Wenen is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Wenen?
De warmste maand van Wenen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Wenen?
De koudste maand in Wenen is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.

Aangeboden Hotels in Wenen

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Wenen te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Wenen, kies er een uit en kies uw data.