Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kaltenbach

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kaltenbach
Kans op regen
%
Vochtigheid Kaltenbach
%

Kaltenbach 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Oostenrijk weer Klimaat in Kaltenbach

Weet u niet zeker of het vandaag in Kaltenbach, Oostenrijk, gaat regenen? Wilt u het weer in Kaltenbach per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kaltenbach zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kaltenbach weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kaltenbach op dit moment

Kaltenbach is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kaltenbach woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kaltenbach, Oostenrijk, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Kaltenbach, ga dan naar het weer in Kaltenbach in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kaltenbach zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kaltenbach, Oostenrijk, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kaltenbach weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kaltenbach.

Als u alleen door Kaltenbach trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kaltenbach. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kaltenbach per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kaltenbach.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kaltenbach u niet meer verrassen!

Het weer in Kaltenbach - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kaltenbach?
De kans op regen in Kaltenbach is %.
Wat is het weer op dit moment in Kaltenbach?
Het weer op dit moment in Kaltenbach is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kaltenbach?
De warmste maand van Kaltenbach is augustus met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand in Kaltenbach?
De koudste maand in Kaltenbach is februari met een gemiddelde temperatuur van -5°C.

Vakantie in Kaltenbach

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kaltenbach te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kaltenbach, kies er een uit en kies uw data.