Het weer vandaag in Klagenfurt

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Klagenfurt
Kans op regen
%
Vochtigheid Klagenfurt
%

Klagenfurt 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Oostenrijk weer Weersinformatie in Klagenfurt

Weet u niet zeker of het vandaag in Klagenfurt, Oostenrijk, gaat regenen? Wilt u het weer in Klagenfurt per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Klagenfurt zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Klagenfurt weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Klagenfurt op dit moment

Klagenfurt is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Klagenfurt woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Klagenfurt, Oostenrijk, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Klagenfurt in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Klagenfurt weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Klagenfurt, Oostenrijk, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Klagenfurt weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Klagenfurt.

Als u alleen door Klagenfurt trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Klagenfurt. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Klagenfurt per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Klagenfurt.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Klagenfurt u niet meer verrassen!

Het weer in Klagenfurt - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Klagenfurt?
De kans op regen in Klagenfurt is %.
Wat is het weer op dit moment in Klagenfurt?
Het weer op dit moment in Klagenfurt is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Klagenfurt?
De warmste maand van Klagenfurt is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand van Klagenfurt?
De koudste maand in Klagenfurt is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.

Aangeboden Hotels in Klagenfurt

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Klagenfurt te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Klagenfurt, kies er een uit en kies uw data.