Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Can Tho

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Can Tho
Kans op regen
%
Vochtigheid Can Tho
%

Can Tho 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Vietnam weer Klimaat in Can Tho

Weet u niet zeker of het vandaag in Can Tho, Vietnam, gaat regenen? Wilt u het weer in Can Tho per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Can Tho zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Can Tho weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Can Tho op dit moment

Can Tho is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Can Tho woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Can Tho, Vietnam, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Can Tho, ga dan naar het weer in Can Tho in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Can Tho zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Can Tho, Vietnam, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Can Tho weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Can Tho.

Als u alleen door Can Tho trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Can Tho. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Can Tho per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Can Tho.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Can Tho u niet meer verrassen!

Het weer in Can Tho - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Can Tho?
De kans op regen in Can Tho is %.
Wat is het weer op dit moment in Can Tho?
Het weer op dit moment in Can Tho is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Can Tho?
De warmste maand van Can Tho is april met een gemiddelde temperatuur van 35°C.
Wat is de koudste maand in Can Tho?
De koudste maand in Can Tho is februari met een gemiddelde temperatuur van 22°C.

Vakantie in Can Tho

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Can Tho te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Can Tho, kies er een uit en kies uw data.