Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Karakalpakstan

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Karakalpakstan
Kans op regen
%
Vochtigheid Karakalpakstan
%

Oezbekistan weer Klimaat in Karakalpakstan

Weet u niet zeker of het vandaag in Karakalpakstan, Oezbekistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Karakalpakstan per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Karakalpakstan zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Karakalpakstan weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Karakalpakstan op dit moment

Karakalpakstan is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Karakalpakstan woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Karakalpakstan, Oezbekistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Karakalpakstan, ga dan naar het weer in Karakalpakstan in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Karakalpakstan zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Karakalpakstan, Oezbekistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Karakalpakstan weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Karakalpakstan.

Als u alleen door Karakalpakstan trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Karakalpakstan. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Karakalpakstan per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Karakalpakstan.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Karakalpakstan u niet meer verrassen!

Het weer in Karakalpakstan - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Karakalpakstan?
De kans op regen in Karakalpakstan is %.
Wat is het weer op dit moment in Karakalpakstan?
Het weer op dit moment in Karakalpakstan is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Karakalpakstan?
De warmste maand van Karakalpakstan is met een gemiddelde temperatuur van -999°C.
Wat is de koudste maand in Karakalpakstan?
De koudste maand in Karakalpakstan is met een gemiddelde temperatuur van 999°C.