Grote steden in UAE
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in UAE

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind UAE
Kans op regen
%
Vochtigheid UAE
%

UAE (Dubai) 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

UAE weer Weersinformatie in UAE

Weet u niet zeker of het vandaag in UAE, gaat regenen? Wilt u het weer in UAE per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in UAE zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “UAE weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in UAE op dit moment

UAE is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in UAE woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in UAE, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in UAE in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle UAE weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in UAE, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

UAE weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor UAE.

Als u alleen door UAE trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in UAE. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van UAE per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in UAE.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in UAE u niet meer verrassen!

Het weer in UAE - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in UAE?
De kans op regen in UAE is %.
Wat is het weer op dit moment in UAE?
Het weer op dit moment in UAE is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in UAE?
De warmste maand van UAE is augustus met een gemiddelde temperatuur van 40°C.
Wat is de koudste maand van UAE?
De koudste maand in UAE is februari met een gemiddelde temperatuur van 19°C.