Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Phuket

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Phuket
Kans op regen
%
Vochtigheid Phuket
%

Phuket 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Thailand weer Klimaat in Phuket

Weet u niet zeker of het vandaag in Phuket, Thailand, gaat regenen? Wilt u het weer in Phuket per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Phuket zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Phuket weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Phuket op dit moment

Phuket is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Phuket woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Phuket, Thailand, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Phuket, ga dan naar het weer in Phuket in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Phuket zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Phuket, Thailand, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Phuket weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Phuket.

Als u alleen door Phuket trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Phuket. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Phuket per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Phuket.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Phuket u niet meer verrassen!

Het weer in Phuket - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Phuket?
De kans op regen in Phuket is %.
Wat is het weer op dit moment in Phuket?
Het weer op dit moment in Phuket is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Phuket?
De warmste maand van Phuket is maart met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Phuket?
De koudste maand in Phuket is februari met een gemiddelde temperatuur van 25°C.

Vakantie in Phuket

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Phuket te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Phuket, kies er een uit en kies uw data.