Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Patong

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Patong
Kans op regen
%
Vochtigheid Patong
%

Patong 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Thailand weer Weersinformatie in Patong

Weet u niet zeker of het vandaag in Patong, Thailand, gaat regenen? Wilt u het weer in Patong per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Patong zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Patong weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Patong op dit moment

Patong is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Patong woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Patong, Thailand, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Patong in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Patong weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Patong, Thailand, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Patong weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Patong.

Als u alleen door Patong trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Patong. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Patong per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Patong.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Patong u niet meer verrassen!

Het weer in Patong - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Patong?
De kans op regen in Patong is %.
Wat is het weer op dit moment in Patong?
Het weer op dit moment in Patong is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Patong?
De warmste maand van Patong is maart met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Patong?
De koudste maand in Patong is februari met een gemiddelde temperatuur van 25°C.