Het weer vandaag in Bangkok

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bangkok
Kans op regen
%
Vochtigheid Bangkok
%

Bangkok 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Thailand weer Weersinformatie in Bangkok

Weet u niet zeker of het vandaag in Bangkok, Thailand, gaat regenen? Wilt u het weer in Bangkok per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bangkok zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bangkok weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bangkok op dit moment

Bangkok is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bangkok woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bangkok, Thailand, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bangkok in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bangkok weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bangkok, Thailand, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bangkok weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bangkok.

Als u alleen door Bangkok trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bangkok. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bangkok per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bangkok.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bangkok u niet meer verrassen!

Het weer in Bangkok - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bangkok?
De kans op regen in Bangkok is %.
Wat is het weer op dit moment in Bangkok?
Het weer op dit moment in Bangkok is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bangkok?
De warmste maand van Bangkok is mei met een gemiddelde temperatuur van 35°C.
Wat is de koudste maand van Bangkok?
De koudste maand in Bangkok is februari met een gemiddelde temperatuur van 23°C.

Aangeboden Hotels in Bangkok

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Bangkok te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Bangkok, kies er een uit en kies uw data.