Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kanchanaburi

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kanchanaburi
Kans op regen
%
Vochtigheid Kanchanaburi
%

Kanchanaburi 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Thailand weer Klimaat in Kanchanaburi

Weet u niet zeker of het vandaag in Kanchanaburi, Thailand, gaat regenen? Wilt u het weer in Kanchanaburi per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kanchanaburi zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kanchanaburi weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kanchanaburi op dit moment

Kanchanaburi is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kanchanaburi woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kanchanaburi, Thailand, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Kanchanaburi, ga dan naar het weer in Kanchanaburi in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kanchanaburi zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kanchanaburi, Thailand, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kanchanaburi weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kanchanaburi.

Als u alleen door Kanchanaburi trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kanchanaburi. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kanchanaburi per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kanchanaburi.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kanchanaburi u niet meer verrassen!

Het weer in Kanchanaburi - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kanchanaburi?
De kans op regen in Kanchanaburi is %.
Wat is het weer op dit moment in Kanchanaburi?
Het weer op dit moment in Kanchanaburi is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kanchanaburi?
De warmste maand van Kanchanaburi is mei met een gemiddelde temperatuur van 39°C.
Wat is de koudste maand in Kanchanaburi?
De koudste maand in Kanchanaburi is met een gemiddelde temperatuur van 20°C.

Vakantie in Kanchanaburi

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kanchanaburi te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kanchanaburi, kies er een uit en kies uw data.