Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Khorugh

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Khorugh
Kans op regen
%
Vochtigheid Khorugh
%

Khorugh 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Tadzjikistan weer Weersinformatie in Khorugh

Weet u niet zeker of het vandaag in Khorugh, Tadzjikistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Khorugh per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Khorugh zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Khorugh weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Khorugh op dit moment

Khorugh is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Khorugh woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Khorugh, Tadzjikistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Khorugh in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Khorugh weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Khorugh, Tadzjikistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Khorugh weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Khorugh.

Als u alleen door Khorugh trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Khorugh. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Khorugh per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Khorugh.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Khorugh u niet meer verrassen!

Het weer in Khorugh - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Khorugh?
De kans op regen in Khorugh is %.
Wat is het weer op dit moment in Khorugh?
Het weer op dit moment in Khorugh is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Khorugh?
De warmste maand van Khorugh is augustus met een gemiddelde temperatuur van 15°C.
Wat is de koudste maand van Khorugh?
De koudste maand in Khorugh is februari met een gemiddelde temperatuur van -20°C.