Het weer vandaag in Kaohsiung

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kaohsiung
Kans op regen
%
Vochtigheid Kaohsiung
%

Kaohsiung 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Taiwan weer Weersinformatie in Kaohsiung

Weet u niet zeker of het vandaag in Kaohsiung, Taiwan, gaat regenen? Wilt u het weer in Kaohsiung per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kaohsiung zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kaohsiung weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kaohsiung op dit moment

Kaohsiung is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kaohsiung woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kaohsiung, Taiwan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kaohsiung in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kaohsiung weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kaohsiung, Taiwan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kaohsiung weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kaohsiung.

Als u alleen door Kaohsiung trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kaohsiung. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kaohsiung per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kaohsiung.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kaohsiung u niet meer verrassen!

Het weer in Kaohsiung - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kaohsiung?
De kans op regen in Kaohsiung is %.
Wat is het weer op dit moment in Kaohsiung?
Het weer op dit moment in Kaohsiung is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kaohsiung?
De warmste maand van Kaohsiung is juli met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Kaohsiung?
De koudste maand in Kaohsiung is februari met een gemiddelde temperatuur van 18°C.