Het weer vandaag in Galle

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Galle
Kans op regen
%
Vochtigheid Galle
%

Sri Lanka weer Weersinformatie in Galle

Weet u niet zeker of het vandaag in Galle, Sri Lanka, gaat regenen? Wilt u het weer in Galle per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Galle zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Galle weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Galle op dit moment

Galle is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Galle woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Galle, Sri Lanka, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Galle in Mei pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Galle weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Galle, Sri Lanka, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Galle weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Galle.

Als u alleen door Galle trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Galle. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Galle per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Galle.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Galle u niet meer verrassen!

Het weer in Galle - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Galle?
De kans op regen in Galle is %.
Wat is het weer op dit moment in Galle?
Het weer op dit moment in Galle is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Galle?
De warmste maand van Galle is maart met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Galle?
De koudste maand in Galle is februari met een gemiddelde temperatuur van 24°C.

Aangeboden Hotels in Galle

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Galle te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Galle, kies er een uit en kies uw data.