Grote steden in Qatar
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Qatar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Qatar
Kans op regen
%
Vochtigheid Qatar
%

Qatar (Doha) 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Qatar weer Weersinformatie in Qatar

Weet u niet zeker of het vandaag in Qatar, gaat regenen? Wilt u het weer in Qatar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Qatar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Qatar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Qatar op dit moment

Qatar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Qatar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Qatar, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Qatar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Qatar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Qatar, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Qatar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Qatar.

Als u alleen door Qatar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Qatar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Qatar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Qatar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Qatar u niet meer verrassen!

Het weer in Qatar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Qatar?
De kans op regen in Qatar is %.
Wat is het weer op dit moment in Qatar?
Het weer op dit moment in Qatar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Qatar?
De warmste maand van Qatar is augustus met een gemiddelde temperatuur van 40°C.
Wat is de koudste maand van Qatar?
De koudste maand in Qatar is februari met een gemiddelde temperatuur van 17°C.
Provincies van Qatar