Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Peleliu

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Peleliu
Kans op regen
%
Vochtigheid Peleliu
%

Peleliu 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Palau weer Weersinformatie in Peleliu

Weet u niet zeker of het vandaag in Peleliu, Palau, gaat regenen? Wilt u het weer in Peleliu per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Peleliu zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Peleliu weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Peleliu op dit moment

Peleliu is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Peleliu woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Peleliu, Palau, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Peleliu in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Peleliu weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Peleliu, Palau, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Peleliu weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Peleliu.

Als u alleen door Peleliu trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Peleliu. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Peleliu per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Peleliu.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Peleliu u niet meer verrassen!

Het weer in Peleliu - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Peleliu?
De kans op regen in Peleliu is %.
Wat is het weer op dit moment in Peleliu?
Het weer op dit moment in Peleliu is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Peleliu?
De warmste maand van Peleliu is februari met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Peleliu?
De koudste maand in Peleliu is februari met een gemiddelde temperatuur van 28°C.