Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Gilgit

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Gilgit
Kans op regen
%
Vochtigheid Gilgit
%

Gilgit 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Pakistan weer Klimaat in Gilgit

Weet u niet zeker of het vandaag in Gilgit, Pakistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Gilgit per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Gilgit zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Gilgit weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Gilgit op dit moment

Gilgit is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Gilgit woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Gilgit, Pakistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Gilgit, ga dan naar het weer in Gilgit in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Gilgit zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Gilgit, Pakistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Gilgit weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Gilgit.

Als u alleen door Gilgit trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Gilgit. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Gilgit per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Gilgit.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Gilgit u niet meer verrassen!

Het weer in Gilgit - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Gilgit?
De kans op regen in Gilgit is %.
Wat is het weer op dit moment in Gilgit?
Het weer op dit moment in Gilgit is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Gilgit?
De warmste maand van Gilgit is augustus met een gemiddelde temperatuur van 10°C.
Wat is de koudste maand in Gilgit?
De koudste maand in Gilgit is februari met een gemiddelde temperatuur van -26°C.

Vakantie in Gilgit

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Gilgit te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Gilgit, kies er een uit en kies uw data.