Het weer vandaag in Peshawar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Peshawar
Kans op regen
%
Vochtigheid Peshawar
%

Peshawar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Pakistan weer Weersinformatie in Peshawar

Weet u niet zeker of het vandaag in Peshawar, Pakistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Peshawar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Peshawar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Peshawar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Peshawar op dit moment

Peshawar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Peshawar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Peshawar, Pakistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Peshawar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Peshawar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Peshawar, Pakistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Peshawar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Peshawar.

Als u alleen door Peshawar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Peshawar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Peshawar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Peshawar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Peshawar u niet meer verrassen!

Het weer in Peshawar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Peshawar?
De kans op regen in Peshawar is %.
Wat is het weer op dit moment in Peshawar?
Het weer op dit moment in Peshawar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Peshawar?
De warmste maand van Peshawar is juli met een gemiddelde temperatuur van 39°C.
Wat is de koudste maand van Peshawar?
De koudste maand in Peshawar is februari met een gemiddelde temperatuur van 8°C.

Aangeboden Hotels in Peshawar

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Peshawar te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Peshawar, kies er een uit en kies uw data.