Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kathmandu

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kathmandu
Kans op regen
%
Vochtigheid Kathmandu
%

Kathmandu 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Nepal weer Klimaat in Kathmandu

Weet u niet zeker of het vandaag in Kathmandu, Nepal, gaat regenen? Wilt u het weer in Kathmandu per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kathmandu zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kathmandu weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kathmandu op dit moment

Kathmandu is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kathmandu woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kathmandu, Nepal, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Kathmandu, ga dan naar het weer in Kathmandu in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kathmandu zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kathmandu, Nepal, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kathmandu weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kathmandu.

Als u alleen door Kathmandu trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kathmandu. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kathmandu per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kathmandu.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kathmandu u niet meer verrassen!

Het weer in Kathmandu - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kathmandu?
De kans op regen in Kathmandu is %.
Wat is het weer op dit moment in Kathmandu?
Het weer op dit moment in Kathmandu is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kathmandu?
De warmste maand van Kathmandu is juni met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand in Kathmandu?
De koudste maand in Kathmandu is februari met een gemiddelde temperatuur van 3°C.

Vakantie in Kathmandu

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kathmandu te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kathmandu, kies er een uit en kies uw data.