Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Karakorum

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Karakorum
Kans op regen
%
Vochtigheid Karakorum
%

Karakorum 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Mongolië weer Weersinformatie in Karakorum

Weet u niet zeker of het vandaag in Karakorum, Mongolië, gaat regenen? Wilt u het weer in Karakorum per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Karakorum zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Karakorum weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Karakorum op dit moment

Karakorum is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Karakorum woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Karakorum, Mongolië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Karakorum in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Karakorum weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Karakorum, Mongolië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Karakorum weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Karakorum.

Als u alleen door Karakorum trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Karakorum. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Karakorum per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Karakorum.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Karakorum u niet meer verrassen!

Het weer in Karakorum - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Karakorum?
De kans op regen in Karakorum is %.
Wat is het weer op dit moment in Karakorum?
Het weer op dit moment in Karakorum is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Karakorum?
De warmste maand van Karakorum is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Karakorum?
De koudste maand in Karakorum is februari met een gemiddelde temperatuur van -25°C.