Grote steden in Maldiven
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Maldiven

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Maldiven
Kans op regen
%
Vochtigheid Maldiven
%

Maldiven weer Weersinformatie in Maldiven

Weet u niet zeker of het vandaag in Maldiven, gaat regenen? Wilt u het weer in Maldiven per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Maldiven zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Maldiven weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Maldiven op dit moment

Maldiven is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Maldiven woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Maldiven, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Maldiven in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Maldiven weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Maldiven, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Maldiven weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Maldiven.

Als u alleen door Maldiven trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Maldiven. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Maldiven per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Maldiven.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Maldiven u niet meer verrassen!

Het weer in Maldiven - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Maldiven?
De kans op regen in Maldiven is %.
Wat is het weer op dit moment in Maldiven?
Het weer op dit moment in Maldiven is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Maldiven?
De warmste maand van Maldiven is april met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Maldiven?
De koudste maand in Maldiven is februari met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Provincies van Maldiven