Het weer vandaag in Penang

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Penang
Kans op regen
%
Vochtigheid Penang
%

Maleisië weer Weersinformatie in Penang

Weet u niet zeker of het vandaag in Penang, Maleisië, gaat regenen? Wilt u het weer in Penang per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Penang zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Penang weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Penang op dit moment

Penang is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Penang woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Penang, Maleisië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Penang in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Penang weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Penang, Maleisië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Penang weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Penang.

Als u alleen door Penang trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Penang. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Penang per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Penang.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Penang u niet meer verrassen!

Het weer in Penang - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Penang?
De kans op regen in Penang is %.
Wat is het weer op dit moment in Penang?
Het weer op dit moment in Penang is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Penang?
De warmste maand van Penang is juni met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Penang?
De koudste maand in Penang is februari met een gemiddelde temperatuur van 24°C.