Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Macau

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Macau
Kans op regen
%
Vochtigheid Macau
%

Macau 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Macau weer Weersinformatie in Macau

Weet u niet zeker of het vandaag in Macau, gaat regenen? Wilt u het weer in Macau per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Macau zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Macau weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Macau op dit moment

Macau is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Macau woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Macau, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Macau in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Macau weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Macau, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Macau weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Macau.

Als u alleen door Macau trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Macau. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Macau per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Macau.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Macau u niet meer verrassen!

Het weer in Macau - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Macau?
De kans op regen in Macau is %.
Wat is het weer op dit moment in Macau?
Het weer op dit moment in Macau is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Macau?
De warmste maand van Macau is september met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand van Macau?
De koudste maand in Macau is februari met een gemiddelde temperatuur van 15°C.