Het weer vandaag in Kostanay

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kostanay
Kans op regen
%
Vochtigheid Kostanay
%

Kostanay 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kazachstan weer Weersinformatie in Kostanay

Weet u niet zeker of het vandaag in Kostanay, Kazachstan, gaat regenen? Wilt u het weer in Kostanay per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kostanay zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kostanay weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kostanay op dit moment

Kostanay is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kostanay woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kostanay, Kazachstan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kostanay in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kostanay weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kostanay, Kazachstan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kostanay weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kostanay.

Als u alleen door Kostanay trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kostanay. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kostanay per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kostanay.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kostanay u niet meer verrassen!

Het weer in Kostanay - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kostanay?
De kans op regen in Kostanay is %.
Wat is het weer op dit moment in Kostanay?
Het weer op dit moment in Kostanay is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kostanay?
De warmste maand van Kostanay is juli met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Kostanay?
De koudste maand in Kostanay is februari met een gemiddelde temperatuur van -19°C.