Het weer vandaag in Karaganda

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Karaganda
Kans op regen
%
Vochtigheid Karaganda
%

Karaganda 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kazachstan weer Weersinformatie in Karaganda

Weet u niet zeker of het vandaag in Karaganda, Kazachstan, gaat regenen? Wilt u het weer in Karaganda per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Karaganda zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Karaganda weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Karaganda op dit moment

Karaganda is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Karaganda woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Karaganda, Kazachstan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Karaganda in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Karaganda weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Karaganda, Kazachstan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Karaganda weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Karaganda.

Als u alleen door Karaganda trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Karaganda. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Karaganda per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Karaganda.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Karaganda u niet meer verrassen!

Het weer in Karaganda - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Karaganda?
De kans op regen in Karaganda is %.
Wat is het weer op dit moment in Karaganda?
Het weer op dit moment in Karaganda is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Karaganda?
De warmste maand van Karaganda is augustus met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Karaganda?
De koudste maand in Karaganda is maart met een gemiddelde temperatuur van -19°C.