Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Array

Het weer vandaag in Oskemen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Oskemen
Kans op regen
%
Vochtigheid Oskemen
%

Oskemen 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kazachstan weer Weersinformatie in Oskemen

Weet u niet zeker of het vandaag in Oskemen, Kazachstan, gaat regenen? Wilt u het weer in Oskemen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Oskemen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Oskemen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Oskemen op dit moment

Oskemen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Oskemen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Oskemen, Kazachstan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Oskemen in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Oskemen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Oskemen, Kazachstan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Oskemen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Oskemen.

Als u alleen door Oskemen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Oskemen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Oskemen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Oskemen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Oskemen u niet meer verrassen!

Het weer in Oskemen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Oskemen?
De kans op regen in Oskemen is %.
Wat is het weer op dit moment in Oskemen?
Het weer op dit moment in Oskemen is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Oskemen?
De warmste maand van Oskemen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Oskemen?
De koudste maand in Oskemen is maart met een gemiddelde temperatuur van -21°C.