Het weer vandaag in Astana

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Astana
Kans op regen
%
Vochtigheid Astana
%

Astana 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Kazachstan weer Weersinformatie in Astana

Weet je niet zeker of het vandaag in Astana gaat regenen? Wil je het weer in Astana per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Astana zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Astana weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Astana op dit moment

Astana is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Astana woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Astana Kazachstan is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Astana in September pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Astanase weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Astana, Kazachstan, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Astana weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Astana.

Als je enkel door Astana trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Astana. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Astana per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Astana.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Astana je niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Astana te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Astana, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Astana
Astana Marriott Hotel
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Astana
Red Village Hotel
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Astana
Korsar Hotel
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu