Het weer vandaag in Almaty

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Almaty
Kans op regen
%
Vochtigheid Almaty
%

Kazachstan weer Weersinformatie in Almaty

Weet u niet zeker of het vandaag in Almaty, Kazachstan gaat regenen? Wilt u het weer in Almaty per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Almaty zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Almaty weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Almaty op dit moment

Almaty is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Almaty woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Almaty, Kazachstan is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Almaty in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Almatyse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Almaty, Kazachstan, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Almaty weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Almaty.

Als u alleen enkel door Almaty trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Almaty. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Almaty per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Almaty.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Almaty u niet meer verassen!

Aangeboden Hotels in Almaty

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Almaty te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Almaty, kies er een uit en kies uw data.