Grote steden in Jordanië
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Jordanië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Jordanië
Kans op regen
%
Vochtigheid Jordanië
%

Jordanië weer Weersinformatie in Jordanië

Weet u niet zeker of het vandaag in Jordanië, gaat regenen? Wilt u het weer in Jordanië per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Jordanië zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Jordanië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Jordanië op dit moment

Jordanië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Jordanië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Jordanië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Jordanië in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Jordanië weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Jordanië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Jordanië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Jordanië.

Als u alleen door Jordanië trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Jordanië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Jordanië per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Jordanië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Jordanië u niet meer verrassen!

Het weer in Jordanië - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Jordanië?
De kans op regen in Jordanië is %.
Wat is het weer op dit moment in Jordanië?
Het weer op dit moment in Jordanië is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Jordanië?
De warmste maand van Jordanië is augustus met een gemiddelde temperatuur van 34°C.
Wat is de koudste maand van Jordanië?
De koudste maand in Jordanië is februari met een gemiddelde temperatuur van 6°C.
Provincies van Jordanië