Het weer vandaag in Kolkata

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kolkata
Kans op regen
%
Vochtigheid Kolkata
%

Indië weer Weersinformatie in Kolkata

Weet u niet zeker of het vandaag in Kolkata, Indië, gaat regenen? Wilt u het weer in Kolkata per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kolkata zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kolkata weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kolkata op dit moment

Kolkata is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kolkata woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kolkata, Indië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kolkata in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kolkata weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kolkata, Indië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kolkata weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kolkata.

Als u alleen door Kolkata trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kolkata. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kolkata per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kolkata.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kolkata u niet meer verrassen!

Het weer in Kolkata - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kolkata?
De kans op regen in Kolkata is %.
Wat is het weer op dit moment in Kolkata?
Het weer op dit moment in Kolkata is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Kolkata?
De warmste maand van Kolkata is mei met een gemiddelde temperatuur van 39°C.
Wat is de koudste maand van Kolkata?
De koudste maand in Kolkata is februari met een gemiddelde temperatuur van 16°C.