Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Orissa
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Orissa

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Orissa
Kans op regen
%
Vochtigheid Orissa
%

Orissa 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Zoeken naar andere steden

Indië weer Klimaat in Orissa

Weet u niet zeker of het vandaag in Orissa, Indië, gaat regenen? Wilt u het weer in Orissa per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Orissa zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Orissa weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Orissa op dit moment

Orissa is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Orissa woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Orissa, Indië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Orissa, ga dan naar het weer in Orissa in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Orissa zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Orissa, Indië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Orissa weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Orissa.

Als u alleen door Orissa trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Orissa. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Orissa per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Orissa.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Orissa u niet meer verrassen!

Het weer in Orissa - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Orissa?
De kans op regen in Orissa is %.
Wat is het weer op dit moment in Orissa?
Het weer op dit moment in Orissa is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Orissa?
De warmste maand van Orissa is mei met een gemiddelde temperatuur van 37°C.
Wat is de koudste maand in Orissa?
De koudste maand in Orissa is februari met een gemiddelde temperatuur van 18°C.