Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Kerala
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Kerala

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kerala
Kans op regen
%
Vochtigheid Kerala
%

Kerala 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Indië weer Weersinformatie in Kerala

Weet u niet zeker of het vandaag in Kerala, Indië, gaat regenen? Wilt u het weer in Kerala per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kerala zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kerala weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kerala op dit moment

Kerala is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kerala woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kerala, Indië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kerala in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kerala weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kerala, Indië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kerala weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kerala.

Als u alleen door Kerala trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kerala. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kerala per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kerala.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kerala u niet meer verrassen!

Het weer in Kerala - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kerala?
De kans op regen in Kerala is %.
Wat is het weer op dit moment in Kerala?
Het weer op dit moment in Kerala is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kerala?
De warmste maand van Kerala is maart met een gemiddelde temperatuur van 34°C.
Wat is de koudste maand van Kerala?
De koudste maand in Kerala is februari met een gemiddelde temperatuur van 21°C.