Het weer vandaag in Hong Kong

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Hong Kong
Kans op regen
%
Vochtigheid Hong Kong
%

Hong Kong 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Hong Kong weer Weersinformatie in Hong Kong

Weet u niet zeker of het vandaag in Hong Kong, gaat regenen? Wilt u het weer in Hong Kong per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Hong Kong zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Hong Kong weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Hong Kong op dit moment

Hong Kong is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Hong Kong woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Hong Kong, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Hong Kong in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Hong Kong weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Hong Kong, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Hong Kong weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Hong Kong.

Als u alleen door Hong Kong trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Hong Kong. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Hong Kong per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Hong Kong.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Hong Kong u niet meer verrassen!

Het weer in Hong Kong - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Hong Kong?
De kans op regen in Hong Kong is %.
Wat is het weer op dit moment in Hong Kong?
Het weer op dit moment in Hong Kong is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Hong Kong?
De warmste maand van Hong Kong is augustus met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Hong Kong?
De koudste maand in Hong Kong is februari met een gemiddelde temperatuur van 15°C.