Het weer vandaag in Kunming

F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kunming
Kans op regen
%
Vochtigheid Kunming
%

Kunming 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

China weer Weersinformatie in Kunming

Weet u niet zeker of het vandaag in Kunming gaat regenen? Wilt u het weer in Kunming per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kunming zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kunming weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kunming op dit moment

Kunming is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kunming woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kunming, China is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kunming in Oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kunmingse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Kunming, China, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kunming weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kunming.

Als u alleen enkel door Kunming trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kunming. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kunming per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kunming.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kunming u niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kunming te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Kunming, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Kunming
Grand Park Kunming
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Kunming
Economic Trade Hotel
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Kunming
Fairyland Hotel Dongfeng Plaza
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu