Het weer vandaag in Beijing

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Beijing
Kans op regen
%
Vochtigheid Beijing
%

Beijing 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

China weer Weersinformatie in Beijing

Weet u niet zeker of het vandaag in Beijing, China, gaat regenen? Wilt u het weer in Beijing per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Beijing zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Beijing weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Beijing op dit moment

Beijing is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Beijing woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Beijing, China, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Beijing in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Beijing weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Beijing, China, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Beijing weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Beijing.

Als u alleen door Beijing trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Beijing. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Beijing per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Beijing.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Beijing u niet meer verrassen!

Het weer in Beijing - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Beijing?
De kans op regen in Beijing is %.
Wat is het weer op dit moment in Beijing?
Het weer op dit moment in Beijing is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Beijing?
De warmste maand van Beijing is augustus met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Beijing?
De koudste maand in Beijing is februari met een gemiddelde temperatuur van -8°C.

Aangeboden Hotels in Beijing

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Beijing te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Beijing, kies er een uit en kies uw data.