Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Sanya

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Sanya
Kans op regen
%
Vochtigheid Sanya
%

Sanya 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

China weer Weersinformatie in Sanya

Weet u niet zeker of het vandaag in Sanya, China, gaat regenen? Wilt u het weer in Sanya per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Sanya zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Sanya weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Sanya op dit moment

Sanya is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Sanya woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Sanya, China, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Sanya in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Sanya weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Sanya, China, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Sanya weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Sanya.

Als u alleen door Sanya trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Sanya. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Sanya per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Sanya.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Sanya u niet meer verrassen!

Het weer in Sanya - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Sanya?
De kans op regen in Sanya is %.
Wat is het weer op dit moment in Sanya?
Het weer op dit moment in Sanya is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Sanya?
De warmste maand van Sanya is juni met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Sanya?
De koudste maand in Sanya is februari met een gemiddelde temperatuur van 15°C.